Interiørfolier

Wallcover - Tapeter

Forvandle vegger, møbler og gulv med vårt omfattende utvalg av veggfolier og gulvfolier.
med folie har du fleksibilitet til å tilpasse miljøet ditt i et stort utvalg av finisher, inkludert tre, stein og abstrakte mønstre.

Selvklebende folieprodukter

Folier til arkitektur og interiør brukes i et bredt spekter av applikasjoner og har i dag høy etterspørsel blandt designere og arkitekter. Vi tilbyr en rekke ulike produkter til vegg, gulv og tavle samt folier til dekorasjon og renovering av interiør.

Bruksområder

Med et klebestoff med luftkanaler kan interiøret utformes, renoveres, oppgraderes og / eller transformeres raskt og veldig enkelt; og ikke bare plane, men også kurvede overflater, med strekk i materialet på opptil 200%. Ved å bruke disse -foliene blir renoveringen vanligvis 50-70% billigere enn tradisjonell renovering, og siden de ikke krever noe byggearbeid, er det ingen avbrudd i daglig drift, og dermed ikke noe tap av inntekter i løpet av renoveringsperioden.

Egenskaper

Foliene forhindrer merker og vekst av muggsopp, og de er ellers enkle å rengjøre og vedlikeholde med rengjøringsprodukter for husholdning. De gir særdeles god motstand mot varme, vann, smuss, UV-stråler og slitasje, med 10 års garanti mot gulning, sprekkdannelse og delaminering..